Grauballe Bryghus blev etableret i 2002 og var et af de første mikrobryggerier i Danmark
På et lille nedlagt landbrug tilbage i 2002 startede ægteparret William Frank og Else Birk et lille bryghus med fokus på kvalitet og det gode håndværk. Det udsprang af en tanke, der længe havde ligget og modnet hos ægteparret, og med deres baggrund fra bryggeri- og fødevarebranchen, havde de stor viden om området. Bryggeriet lå ikke langt fra hvor Grauballemanden blev fundet – deraf navnet Grauballe Bryghus. De arbejdede hårdt for de første øl, og i efteråret 2002 blev de første fustager med Mørk Mosebryg solgt.
Grauballe Bryghus befandt sig i disse lokaler indtil år 2013. Da var vi blevet så store, at det var på tide at flytte til større lokaler, som vi i dag befinder os i. Her har vores brygmester fokus på ægtheden, det gode håndværk og kunsten i at lave en god øl som var det et stort hjemmebryggeri. Derfor er kvalitetssikring også en vigtig del af hele vores proces i det at brygge en lækker øl, som I kan nyde sammen med god mad og godt selskab.